11. joulukuuta 2012

Purple Party

Tosiaan olen ottanut missiokseni, että kaikki lakkani näkyvät täällä blogin puolella ja tässä yksi tämän pakkomielteen sadosta. Lakkakokoelmani yksi vanhimmista lakoista, olkaattepa hyvä:


Pohjalla on kolme kerrosta Anytimen Bileet nimistä kynsilakkaa. Kyseinen lakka on muistaakseni vuodelta 2006, ei siis missään nimessä lakkakokoelman tuorein tulokas. Kaunis se on silti ja se levittyi upeasti vuosikerrastaan huolimatta. Lakka on tuollainen vähän siniseen taittava lämmin violetti, jossa on hento kultaisen sävyinen shimmer. Kaunokainen isolla koo:lla.

Koristelut tein sinisellä Kissin koristelulakalla ja viivojen yhtymä kohtaan asettelin kahdesta kolmeen strassia per kynsi, ihan vain fiiliksen mukaan. Päälle kerros pikakuivattavaa ja ei mitään sen ihmeempää. Yhteensä tais noin 45 minuuttia mennä kynsien väsäilyyn muiden puuhien ohella, eli ei kauaa nokka tuhissut. Passaa hyvin tälläisellä hätähousulle. Ehti hyvin viettää siivouspäivääkin samaan syssyyn.


Lakkaus oli mielestäni tosi kiva. Pitäisi useamminkin vissiin unohtaa leimailut, water decalsit sekä vastaavat ja tehdä jotain tälläistä aika perinteistä. Pidin näistä kynsistä nimittäin kaikessa yksinkertaisuudessaan todella paljon. Tiedä sitten johtuuko mukavasti yhteen sopivista lakoista vai mistä. Pääasia, että tykkään.

Cesarsin päällylakka tosin teki tälle lakkaukselle vähän yllätyksiä, sillä levitin sen alkuun pelkän pohjalakan päälle, jonka jälkeen tein koristelukuviot. Strassien laiton jälkeen levitin uuden kerroksen ja silloin alla oleva lakkaus ikään kuin liikkui sudin alla. Tämän takia pohja on paikoitellen vähän epäsiistin näköinen, kuviin tämä ei jostain syystä välittynyt. Ihme kyllä, ne virheet kun yleensä tuppaa loistamaan kilometrin päähän.... Ja sen kerran kun ei, niin minä hölmö menen ja paljastan sen tekstimuodossa.Käytetyt tuotteet:
Aluslakkana Orly Nail Armor
Pohjalla Anytime Bileet
Koristelulakka Kiss Nai Art Paint Pearl Blue
Vaaleanvioletteja strasseja, ostettu Ebayistä
Päällyslakkana ja pikakuivattamassa Cesars Rapid Dry Top Coat
Mikä on tuomio, tykkäättekö ikivanhasta violetista?
10 kommenttia:

 1. Hei, kiinnostais tietää, että miten oot saanut ton blogi tekstin otsikon tohon keskelle ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitan otsikkoon aina komennon ympärille, joka määrittää sen keskelle. Komento on: (center) tähän väliin otsikko (/center).
   Jouduin tähän laittamaan komentoon ()-merkit, muuta ne blogin otsikkoon hakasiksi, eli näihin <>-merkkeihin.

   Sen saisi varmaan blogin koodiinkin aika helposti koodattua, mutta tuo on sellainen helppo tapa, niin olen käyttänyt sitä! Toivottavasti ymmärsit jotain selityksestäsi. Kysäise jos haluat jotain tarkennusta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos, tosi kivaa kun aina jaksat kommentoida <3

   Poista
 3. hahaha mikä nimi tolla :D "bileet" wuuhuuu:DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, nimestä ehkä välittyy se, että Anytime-sarja oli suunnattu nuoremmalle yleisölle :D

   Poista
 4. Ihana nimi :DD Bileet! Harmi kun Anytimeä ei enää ole, niiden peitepuikko oli yksi parhaimmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä jotenkin koominen nimi. Monta ihan kivaa tuotetta Anytimella kyllä oli, mä tykkäsin niiden silmämeikin poistoaineesta paljon. Pitäis laittaa Lumenelle adressi, että Anytime takaisin!!

   Poista
 5. Kikatan tuolle Bileet-nimelle :D Lakka on kyllä sievä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi nimi sopii kyllä hyvin siihen aikaan, kuinka oon ton hankinnut. Sellainen pari kymppinen bilehile, glitteriin pukeutuneena päästä varpaisiin :D

   Voi niitä aikoja...

   Poista